Home > Onze diensten > Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Wanneer uw website voldoende bezoekers trekt maar dit tot onvoldoende conversies lijdt, is het tijd om de effectiviteit van uw website te verbeteren.

Zodoende kunt u meer rendement behalen uit hetzelfde aantal website bezoekers. Omtrent communicatie kan u helpen om het maximale uit uw website te halen!

Conversiedoelstellingen bepalen

Samen met u bepalen we eerst uw conversiedoelstellingen. Wilt u bijvoorbeeld dat bezoekers zich aanmelden voor de nieuwsbrief, een brochure downloaden of een blog lezen?

Als we de conversiedoelen hebben bepaald, zetten wij deze om in concrete en haalbare KPI’s. Deze doelen koppelen we aan Google Analytics zodat we resultaten van de optimalisatie kunnen meten.

Conversieratio verbeteren

Tal van factoren zijn hebben invloed op het gedrag van de potentiële klant. Zoals de menubar, de kleur van de buttons en de opmaak van de tekst.

Wij testen, meten en optimaliseren per conversiedoel welke factoren het beste werken bij uw doelgroep. Zodoende zorgen we stap voor stap voor een structureel hoger conversieratio.

Mogelijkheden bespreken?

[recaptcha]

Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur & project manager
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Inmiddels werken we voor klanten door heel Nederland en erbuiten. Van lokale MKB bedrijven, tot startups en grote zorginstellingen.