Home > Onze diensten > Logo’s en huisstijlen

Logo’s en huisstijlen

De eerste kennismaking met uw organisatie bestaat voor een klant vaak uit het zien van uw logo en huisstijl. De huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt.

Uw visuele identiteit wordt meer dan alleen een indrukwekkend beeld: het zal de visuele taal worden die mensen herkennen en de juiste emotie oproept. Wij helpen u met het creëren van de juiste visuele identiteit.

Herkenbare huisstijl

Heldere communicatie van uw merk of bedrijf resulteert in een waardevolle relatie tussen u en de klant. Mensen weten waar ze aan toe zijn doordat er goed gecommuniceerd wordt. Over hoe je dit moet aanpakken geven we graag advies en zetten we nog liever een campagne op!

Nadat de huisstijl is ontworpen wordt de huisstijl geïmplementeerd

Een sterke merkidentiteit staat aan de basis van uw visuele communicatie. We gaan samen met u op zoek naar een identiteit op maat. Dankzij uw huisstijl kan uw organisatie zich ontwikkelen tot een herkenbaar merk met een eigen uitstraling. Een merk dat het juiste verhaal vertelt.

Mogelijkheden bespreken?

[recaptcha]

Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur & project manager
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Inmiddels werken we voor klanten door heel Nederland en erbuiten. Van lokale MKB bedrijven, tot startups en grote zorginstellingen.