Home > Onze diensten > Merkstrategie

Merkstrategie

Het hebben van een eigen merk en identiteit is essentieel bij de positionering van uw organisatie. Hoe zorgt u er anders voor dat uw organisatie opvalt tussen alle merken, verhalen en beloftes?

Wij helpen u graag bij het ontdekken, vormgeven en het behouden van uw eigen merk en identiteit. Denk daarbij aan uw merknaam, logo, kleurgebruik en typografie.

Unieke en herkenbare huisstijl

De identiteit van uw organisatie bepalen wij graag, samen met u, in een creatieve brainstormsessie. Vervolgens vertalen wij deze identiteit naar een passende en onderscheidende huisstijl. Denk daarbij aan uw merknaam, logo, kleurgebruik en typografie.

Deze huisstijl voeren wij vervolgens door binnen de communicatiemiddelen van uw organisatie. Indien gewenst kunnen wij nieuwe communicatiemiddelen (zoals een website of folder) creëren en realiseren die nodig zijn om uw merk en identiteit te versterken.

Strategisch advies

Om uw merk en identiteit als een huis te laten staan, vandaag én morgen, is een uitgewerkte strategie nodig. Eenduidig, praktisch en realistisch zijn hierbij de sleutelwoorden. Met onze heldere en concrete aanpak helpen wij u doelgericht verder.

Bij elke opdracht stellen we een team samen van experts. We hebben creatieve grafisch designers in onze portefeuille maar ook meedenkende tekstschrijvers, vormgevers en websitebouwers.

Mogelijkheden bespreken?

[recaptcha]

Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur & project manager
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Inmiddels werken we voor klanten door heel Nederland en erbuiten. Van lokale MKB bedrijven, tot startups en grote zorginstellingen.