Home > Onze diensten > Responsive websites

Responsive websites

Een responsive website is een website met een ontwerp dat zich automatisch aanpast aan ieder schermformaat. Zodoende wordt de website optimaal weergegeven op schermen van bijvoorbeeld smarthphones en tablets.

Daarnaast gaat u bezoekers uit Google verliezen als u geen mobiele website hebt of als uw (mobiele) site niet ‘mobile friendly’ is. De zoekmachine geeft namelijk voorrang aan websites die wel responsive zijn.

Wat heb je aan een responsive website?

Steeds meer mensen maken gebruik van hun smartphone of tablet om websites te bezoeken. Met responsive webdesign wordt de website automatisch aan het schermformaat aangepast, waardoor de inhoud beter leesbaar wordt en de website gebruikersvriendelijker.

Ik heb nog geen mobiele website

Met het toenemend aantal smartphones en tablets is het wat ons betreft geen overweging om voor een responsive website te kiezen maar een must. Deze techniek is ook uitstekend te combineren met een CMS systeem, zoals WordPress.

Wij willen u hier graag vrijblijvend over informeren. Neem hiervoor contact op met Arjan van Rheenen, 030 303 66 14, of stuur een email naar a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Mogelijkheden bespreken?

[recaptcha]

Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur & project manager
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Inmiddels werken we voor klanten door heel Nederland en erbuiten. Van lokale MKB bedrijven, tot startups en grote zorginstellingen.