Home > Onze diensten > Webdesign

Effectief webdesign

Wij ontwikkelen websites die werken. Wij zien websites niet als doel maar als middel waarbij de bezoeker centraal staat. Geen websites met alleen maar mooie plaatjes, maar effectieve websites die hun doelen behalen.

Website op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw website op het gebied van functionaliteit, vindbaarheid, aantrekkelijkheid en overtuigingskracht. Dit kan variëren van een professionele, strakke, corporate website tot een meer informatieve of informele opmaak.

Daarom Omtrent communicatie als webdesignbureau:

  • Beproefde methodiek voor gerenommeerde klanten
  • Onderscheidend ontwerp, altijd 100% op maat
  • De juiste mix van usability, resultaat en branding
  • Zoekmachinevriendelijk en gericht op conversie

Interactieontwerp

Een effectief webdesign begint altijd met een interactieontwerp. Dit is een schematische weergave van de website met daarin de functionele interactie. Het interactieontwerp baseren we op een vragenlijst en intakegesprek waarmee het ontwerptraject van start gaat.

Altijd responsive website

Een responsive website is een website met een ontwerp dat zich automatisch aanpast aan ieder schermformaat. Zodoende wordt de website optimaal weergegeven op schermen van bijvoorbeeld smarthphones en tablets. Dit verbetert de algehele gebruikersvriendelijkheid van de website. Bij ons is iedere website responsive!

Waar we goed in zijn

Webstrategie

Prototyping

Responsive Design

CMS Trainingen

Projecten

Mogelijkheden bespreken?

Naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Vragen en/of opmerkingen


Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur & project manager
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Inmiddels werken we voor klanten door heel Nederland en erbuiten. Van lokale MKB bedrijven, tot startups en grote zorginstellingen.