Home > Onze diensten > Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie brengt u uw website op een natuurlijke manier hoger in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit doet u door de website zoekmachine vriendelijk te maken en autoriteit op te bouwen.

Omtrent communicatie kan u hierbij helpen. Met onze SEO aanpak zorgen we ervoor dat we uw doelgroep op uw website krijgen.

Zoekmachine vriendelijkheid

De vindbaarheid van uw website verbeteren begint bij het technische gedeelte van uw website. Onze SEO-experts controleren stapsgewijs of uw website zoekmachine vriendelijk is. Uiteraard houden zij hierbij rekening met alle moderne eisen. Vervolgens zorgen zij ervoor dat uw website technisch perfect wordt geoptimaliseerd.

Zoekwoordenonderzoek

U wilt gevonden worden op zoektermen die relevant zijn voor uw bedrijf. Daarom voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit om te kijken op welke relevante zoektermen u goed gevonden kunt worden. Indien nodig maken we nieuwe landingspagina’s aan en herschrijven we de teksten op de website.

Autoriteit opbouwen

Nu de basis staat, is het de bedoeling dat uw website autoriteit opbouwt. Wij werken samen met u aan de reputatie van uw website aan de hand van een duidelijke zoekmachine optimalisatie strategie. Meestal bestaat deze strategie uit een combinatie tussen linkbuilding, kwalitatieve content en social media.

Doorlopend proces

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige activiteit. De manier waarop zoekmachines werken wijzigt continu. Daarnaast zitten ook uw concurrenten niet stil. Het is daarom belangrijk dat de zoekmachine optimalisatie van uw website een proces is en geen eenmalige activiteit.

Mogelijkheden bespreken?

[recaptcha]

Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur & project manager
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Inmiddels werken we voor klanten door heel Nederland en erbuiten. Van lokale MKB bedrijven, tot startups en grote zorginstellingen.