Open Source bij Omtrent communicatie

Omtrent communicatie heeft al veel verschillende WordPress websites gemaakt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij maken onderscheidende, professionele WordPress websites die werken.

Gebruikersvriendelijk

WordPress is een gebruikersvriendelijk content management systeem (CMS). Zonder al teveel technische kennis kunt u met het WordPress CMS eenvoudig uw eigen website beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk content (informatie) plaatsen op uw website. Gewoon een kwestie van toevoegen en publiceren!

WordPress ontwikkelt zich continu

WordPress is een open source project en mag daarom door iedereen gebruikt worden. De zogenoemde ‘WordPress community’ die is ontstaan, zorgt ervoor dat het systeem wordt doorontwikkeld. Dagelijks werken duizenden ontwikkelaars aan nieuwe en bestaande functionaliteiten. Doordat er zoveel mensen aan het systeem werken, worden (beveiligings)problemen vaak snel ontdekt en verholpen en zijn er regelmatig updates.

“WordPress werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken”

Met een WordPress website wordt u goed gevonden

Een groot voordeel van WordPress is dat de code geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zodoende kunnen zoekmachines de code goed lezen (indexeren). Hoe beter de code geschreven is, hoe beter de website vindbaar is binnen zoekmachines.

Met WordPres kunnen gemakkelijk zoekmachinevriendelijke URL’s gemaakt worden. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van aanvullende programma’s (plugins) aan iedere pagina een titel, omschrijving en zoekwoorden toe te voegen.

WordPress is veelzijdig

WordPress is een veelzijdig systeem en daarom geschikt voor ieder type website, zoals een bedrijfswebsite of actiewebsite. Heeft u interesse in een professionele WordPress website? Wij kunnen deze voor u realiseren.

Mogelijkheden bespreken?

[recaptcha]

Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl