Home > Wie wij zijn

Wij zijn een full service creatief communicatiebureau

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Met elkaar zijn wij in staat om praktische, creatieve communicatieoplossingen te bieden op alle gebieden van interne en externe communicatie.

Onze visie

Het DNA en de identiteit van uw organisatie zijn het uitgangspunt voor de communicatie. Dit betekent dat het belangrijk is te weten waar de organisatie staat en waar ze voor gaat. Wat zijn de kernwaarden?

Het DNA en de identiteit van de organisatie zijn het kompas en geven richting. Communiceren vanuit de ziel van de organisatie zorgt voor consistentie. De maatschappij is voortdurend in beweging. Een organisatie kan hier flexibel op in spelen maar de identiteit de essentie van de organisatie, verandert niet.

Onze focus

Omtrent communicatie richt zich op schaalbare en innovatieve bedrijven en organisaties. Onze expertise ligt bij de maatschappelijke, culturele en overheidssector. Wij dragen graag bij aan het bereiken van MVO-doelstellingen.

  • Klimaat: een gezonde leefomgeving, duurzaamheid, energie
  • Gezondheid: gezonde mensen, medische technology, innovaties in gezondheid
  • Educatie: een gezonde geest, zorg en innovaties in onderwijs en wetenschap

Werken bij Omtrent communicatie?

Wij zijn fan van stagiairs. Van jonge mensen met een drive. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we studenten verwelkomen en een goede en veilige werkplek aanbieden.

Mogelijkheden bespreken?

[recaptcha]

Neem direct contact op

Arjan van Rheenen
Strategisch adviseur & project manager
M. 06 421 43 443
E. a.vanrheenen@omtrentcommunicatie.nl

Inmiddels werken we voor klanten door heel Nederland en erbuiten. Van lokale MKB bedrijven, tot startups en grote zorginstellingen.